Skincare



Det här är min hudvårdsrutin.
Jag är inte alls helsåld på Lush för närvarande, inte alls.

Imperialis - Fuktighetskräm
Jag använder denna som dagkräm nu under vintern då den är bra på att stabilisera upp min blandhy. Perfekt under smink och gör att jag blir mindre glansig.

Ultra bland - Makeup borttagning
Jag har alltid väldigt svårt att få bort mascara, och då använder jag inte vattenfast. Denna gör dock jobbat hyffsat bra och tar bort all smink i ett kick. Den lämnar även huden mjuk och len efteråt.

Ocean Salt - Ansiktsscrub
Den kan lätt bli lite "rough". Lämnar oftast min något känsliga hy knallröd. Men oh så underbart lent det blir efteråt. Gäller bara att låta dom större bitarna salt trilla ner i handfatet istället för att skrubba med dom.

Grease Lightning - Att använda på finnar
Använder tyvärr inte min så mycket längre eftersom själva munstycket gått sönder, jag vet inte varför men jag använder den när min hy går bärsärkagång, vilket händer då och då. 

Herbalism - Ansiktsrengöring
Det första jag använde, och använder fortfarande. Ger en mild scrub och mildrar röda partier och är bra när huden inte alls är på humör. Används inte så jätteofta men när jag gör det så används den ofta efter Coalface.

Mask of Magnaminty - Ansiktsmask
Ansiktsmask som håller i ca 3 månader. Luktar rätt starkt av pepparmint, men svalkar underbart skönt.

Ultralight - Fuktighetskräm
Jag använder denna på natten då den är -väldigt- fet. Den innehåller även spf och jag använde den som solskydd i Turkiet förra året ( därav det snygga utseendet på den stackars flaskan ). Använder den även när det är kallt ute och jag ska ut med hunden, men bara om den får tid att absorberas av huden innan jag ska ha på smink, och jag blir lätt blank när jag använt denna. 

Coalface - Ansiktsrengöring
Lite lättare att använda än Herbalism vilket gör att jag använder denna så gott som dagligen. 

Tea tree toner - Ansiktsvatten
Ansiktsvatten som luktar gott och gör gott. Älskar det.
( inte med på bild )


Snabb genomgång av vad jag använder.
Tänker göra djupare genomgångar av dessa senare.

Göteborg straight ahead!

Jag vet att bloggen är tom och ser ut som kom och hjälp mig. Har inte kvar något Photoshop utan försöker förstå Gimp ( går inte sådär jättebra ).


Sitter även och planerar shopping för Göteborg imorgon. Jag bor nämligen några timmars bilresa från Göteborg ( och därmed Lush och MAC ), så gissa vad jag ska göra imorgon? Jo, få min Lush och MAC fix.  Har redan räknat ihop Lush notan ( 670 kr ) och MAC notan är redan upp i 1000 kronor.

Min förra ( och första ) omgång på MAC va förra året i Juni då jag va uppe och hälsade på släktingar i Stockholm. De tyckte jag va tokig som gick och köpte fyra saker på MAC för 1055 kronor, men jag, jag va lyckligast av dom lyckliga.
Då blev det Studio fix powder plus foundation, Select moisture cover concealer och borstarna #224 (tapered blending brush) o #129 (powder/blush brush).


Denna gången är siktet inställt på en ny Studio fix då den förra börjar ta slut, Prep+prime för ansiktet, #219 ( pencil brush ) och eventuellt sculpt & shape ( finns den kvar? ).  Är även sugen på en Feline eye kohl. Jag har ärligt talat ingen aning om vad som finns nu och inte finns. Känner dock för att smälla en hel hög med pengar när jag ändå är där.  Jag gillar mina två borstar, även om #129 (fortfarande) fäller värre än min hund. Och jag är väldigt intresserad av deras ögonskuggor och är sugen på att komma hem med något kul. Jag har ju iallfall en liten lista, sen får jag se vad jag hittar när jag går runt.



Mina fyra vänner som ska med kommer dock vilja döda mig. Ingen av dom har något större sminkintresse eller Lushintresse för den delen. Tur att det är jag som kör, så dom inte lämnar mig i Göteborg åt mitt öde.




Här har ni mig iallafall.
Noxia/Mad i egen hög person.
(172cm över golvet iallafall)





RSS 2.0