Göteborg straight ahead!

Jag vet att bloggen är tom och ser ut som kom och hjälp mig. Har inte kvar något Photoshop utan försöker förstå Gimp ( går inte sådär jättebra ).


Sitter även och planerar shopping för Göteborg imorgon. Jag bor nämligen några timmars bilresa från Göteborg ( och därmed Lush och MAC ), så gissa vad jag ska göra imorgon? Jo, få min Lush och MAC fix.  Har redan räknat ihop Lush notan ( 670 kr ) och MAC notan är redan upp i 1000 kronor.

Min förra ( och första ) omgång på MAC va förra året i Juni då jag va uppe och hälsade på släktingar i Stockholm. De tyckte jag va tokig som gick och köpte fyra saker på MAC för 1055 kronor, men jag, jag va lyckligast av dom lyckliga.
Då blev det Studio fix powder plus foundation, Select moisture cover concealer och borstarna #224 (tapered blending brush) o #129 (powder/blush brush).


Denna gången är siktet inställt på en ny Studio fix då den förra börjar ta slut, Prep+prime för ansiktet, #219 ( pencil brush ) och eventuellt sculpt & shape ( finns den kvar? ).  Är även sugen på en Feline eye kohl. Jag har ärligt talat ingen aning om vad som finns nu och inte finns. Känner dock för att smälla en hel hög med pengar när jag ändå är där.  Jag gillar mina två borstar, även om #129 (fortfarande) fäller värre än min hund. Och jag är väldigt intresserad av deras ögonskuggor och är sugen på att komma hem med något kul. Jag har ju iallfall en liten lista, sen får jag se vad jag hittar när jag går runt.Mina fyra vänner som ska med kommer dock vilja döda mig. Ingen av dom har något större sminkintresse eller Lushintresse för den delen. Tur att det är jag som kör, så dom inte lämnar mig i Göteborg åt mitt öde.
Här har ni mig iallafall.
Noxia/Mad i egen hög person.
(172cm över golvet iallafall)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0