SkincareDet här är min hudvårdsrutin.
Jag är inte alls helsåld på Lush för närvarande, inte alls.

Imperialis - Fuktighetskräm
Jag använder denna som dagkräm nu under vintern då den är bra på att stabilisera upp min blandhy. Perfekt under smink och gör att jag blir mindre glansig.

Ultra bland - Makeup borttagning
Jag har alltid väldigt svårt att få bort mascara, och då använder jag inte vattenfast. Denna gör dock jobbat hyffsat bra och tar bort all smink i ett kick. Den lämnar även huden mjuk och len efteråt.

Ocean Salt - Ansiktsscrub
Den kan lätt bli lite "rough". Lämnar oftast min något känsliga hy knallröd. Men oh så underbart lent det blir efteråt. Gäller bara att låta dom större bitarna salt trilla ner i handfatet istället för att skrubba med dom.

Grease Lightning - Att använda på finnar
Använder tyvärr inte min så mycket längre eftersom själva munstycket gått sönder, jag vet inte varför men jag använder den när min hy går bärsärkagång, vilket händer då och då. 

Herbalism - Ansiktsrengöring
Det första jag använde, och använder fortfarande. Ger en mild scrub och mildrar röda partier och är bra när huden inte alls är på humör. Används inte så jätteofta men när jag gör det så används den ofta efter Coalface.

Mask of Magnaminty - Ansiktsmask
Ansiktsmask som håller i ca 3 månader. Luktar rätt starkt av pepparmint, men svalkar underbart skönt.

Ultralight - Fuktighetskräm
Jag använder denna på natten då den är -väldigt- fet. Den innehåller även spf och jag använde den som solskydd i Turkiet förra året ( därav det snygga utseendet på den stackars flaskan ). Använder den även när det är kallt ute och jag ska ut med hunden, men bara om den får tid att absorberas av huden innan jag ska ha på smink, och jag blir lätt blank när jag använt denna. 

Coalface - Ansiktsrengöring
Lite lättare att använda än Herbalism vilket gör att jag använder denna så gott som dagligen. 

Tea tree toner - Ansiktsvatten
Ansiktsvatten som luktar gott och gör gott. Älskar det.
( inte med på bild )


Snabb genomgång av vad jag använder.
Tänker göra djupare genomgångar av dessa senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0